Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η υπερβολική ταχύτητα «σκότωσε» τον Paul Walker! Έτρεχε με 144 χιλιόμετρα η μοιραία Porsche

Η υπερβολική ταχύτητα και όχι τα μηχανικά προβλήματα – όπως αρχικά είχε ειπωθεί- ήταν η αιτία που έστειλε στο θάνατο τον Paul Walker.

O 40χρονος ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο, όταν η Porsche που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος RogerRodas, ξέφυγε της πορείας της, προσέκρουσε σε ένα στύλο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός και ο συνοδηγός του να καούν ζωντανοί μέσα σ΄αυτή.

Αν και αρχικά μια από τις εικασίες ήταν ότι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα, μερικούς μήνες μετά, το φως βλέπουν τα αποτελέσματα έρευνας, σύμφωνα με τα οποίααυτό που σκότωσε τους δυο άντρες ήταν η υπερβολική ταχύτητα, μιας και έτρεχαν με 144 χιλιόμετρα σε δρόμο που το όριο του ήταν μόλις 75 χιλιόμετρα!

Ειδικοί που έχουν αναλάβει εδώ και μήνες τη διερεύνηση του δυστυχήματος, επισημαίνουν ακόμα, ότι «η ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα ήταν από τη σύγκρουση και όχι εξαιτίας μηχανικής δυσλειτουργίας».

  
source: http://www.tothemaonline.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου