Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βανδή-Μαστροκώστα: Το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και ...(φωτό)

Λίγο πριν την εξόρμηση τους στην παραλία.

Καλοκαίριασε και λίγο πριν κάνουν το πρώτο τους μπάνιο η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα που έτσι κι αλλιώς γυμνάζονται συστηματικά και προσέχουν την διατροφή τους, έχουν εντέινει κι άλλο το προγραμμα τους. Η φιλία τους άλλωστε βοηθάει την προσπάθεια τους.

Αυτή την περίοδο η δημοφιλής τραγουδίστρια συμπληρώνει έναν περίπου χρόνο στην καινούργια της γειτονιά στη Βούλα και δεν κρύβει στους δικούς της ανθρώπους ότι η αλλαγή αυτή στη ζωή της την ανανέωσε πολύ καθώς άλλαξε προς το καλύτερο και την ψυχολογία της. Μόνιμος κάτοικος πλέον των νοτίων προαστίων η Δέσποινα Βανδή δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη της θάλασσα είτε μόνη είτε με την οικογένειά της και άλλοτε πάλι με αγαπημένους της φίλους. Ακόμα και μέσα στο χειμώνα συχνά - πυκνά η όμορφη τραγουδίστρια ενθουσιασμένη από την ομορφιά της παραλιακής, φωτογράφιζε διάφορα τοπία και τα αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στον νέο τόπο που στεγάζει τις όμορφες οικογενειακές της στιγμές η τραγουδίστρια έχει ανακαλύψει νέα στέκια αλλά και νέες συνήθειες.

Το jogging πλέον έχει γίνει must συνήθεια και μάλιστα με τη συντροφιά της καλής της φίλης Γωγούς Μαστροκώστα. Μάλιστα η γυμνάστρια θεωρείται η καλύτερη προπονήτρια για την αεικίνητη Δέσποινα καθώς φροντίζει να της κάνει την προπόνηση πιο εποικοδομητική με τις χρήσιμες συμβουλές της. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος δεν είναι ο μόνος τρόπος εκγύμνασης καθώς οι δύο φίλες παρακολουθούν συνεδρίες Trx και Pilates σε στούντιο pilates της περιοχής. Σε συνδυασμό μάλιστα με ειδικό πρόγραμμα διατροφής υπερασπίζονται άκρως τη θηλυκή πλευρά τους.



 
source: http://www.faysbook.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου