Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Να γίνει ξανά έδρα το ΓΣΠ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπυ του Σαββάτου (29/3, 17:00) με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

 Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αφού χθες είχαν πάρει ρεπό από τη τεχνική ηγεσία. 

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να βγάλει τον Απόλλωνα εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Για να έχει αξία η αντεπίθεση διαρκείας που έγινε το τελευταίο δίμηνο ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του και να πάρει όλους τους διαθέσιμους βαθμούς. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο κόσμος ο οποίος καλείται να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια των «γαλαζοκιτρίνων» για το back to back. Σύμφωνα με τις προβλέψεις στο ΓΣΠ αναμένεται να βρεθούν πάνω από 10 χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Ατόρνο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αντίθετα οΑμορίν εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ο Γκουστάβο Μαντούκα αναμένεται να επιστρέψει και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην ενδεκάδα σε περίπτωση που είναι 100% έτοιμος.

Μαθαίνει αντίπαλοΣήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Η κλήρωση θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 2 και στις 9 Απριλίου. Με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί, ο ΑΠΟΕΛ έχει στόχο την κατάκτηση της κούπας.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου