Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΕΛ - Ουόν: «Αυτό που κτίσαμε, πρέπει να το ολοκληρώσουμε»

Για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΛ για κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στην Εφημερίδα «Goal News» και στον συνάδερφο Γιώργο Γεωργίου, ο Έντβιν Ουόν.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, συμπλήρωσε 130 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ και ευελπιστεί να πανηγυρίσει την φετινή περίοδο:

«Είναι αλήθεια πως κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις και καλύψαμε τη διαφορά που μας χώριζε από τις άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα, πόσο κοντά ή μακριά στον τίτλο είμαστε, όμως εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Είδατε όλοι πως, η ομάδα δεν τα έβαλε κάτω, ούτε όταν χάσαμε από τον Απόλλωνα. Ήταν μια ατυχία για μας εκείνο το ματς, όμως επανήλθαμε, δείξαμε τη συνοχή μας και οι τέσσερις νίκες που ακολούθησαν, μας δείχνουν τον δρόμο»,ανέφερε αρχικά συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οικογενειακό και όλοι μας δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό. Όμως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια, αφού υπάρχουν κι άλλες δύο πολύ καλές ομάδες, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων, που μας ακολουθούν».

Ακολούθως, τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους μέχρι το τέλος: «Εμείς αυτό που λέμε στον κόσμο είναι πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια και να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις που θα βρούμε μπροστά μας. Βλέπουμε ένα - ένα τα παιχνίδια και όχι πιο μακριά από το επόμενο. Για μας τώρα στο προσκήνιο είναι το παιχνίδι με τον Ερμή».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Το θέλουμε για μας και για τον κόσμο, τη διοίκηση, την οικογένεια της ΑΕΛ, όμως για να το πετύχουμε πρέπει όλοι να μείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί. Αυτό που κτίσαμε, πρέπει να το ολοκληρώσουμε».

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου