Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μαύρη προπαγάνδα στη Λήδρας! Δείχνει Ελληνοκυπρίους στρατιώτες σε ομοφυλοφιλικά όργια


Ένα δισκάκι γεμάτο χυδαία προπαγάνδα εναντίον των Ελληνοκυπρίων βρίσκουν οι πολίτες σε διάφορα σημεία στη Λήδρας.
Άγνωστο από πού προέρχεται, το αφήνουν δήθεν τυχαία σε διάφορα σημεία για να το πάρει όποιος θέλει να το δει, έστω κι από περιέργεια. Στο εξώφυλλο γράφει στα αγγλικά: «Η Κύπρος και οι άνθρωποί της. Η αλήθεια με τα μάτια ενός Αμερικάνου».

Περιέχει φωτογραφίες και κείμενα ψευδέστατων γεγονότων της ιστορίας, φωτογραφίες δήθεν Ελληνοκυπρίων στρατιωτών σε ομοφυλοφιλικά όργια, βρισιές για Ελληνοκύπριους πολιτικούς, τα πάντα στημένα ως μια μαύρη προπαγάνδα για να εξευτελίζονται οι Ελληνοκύπριοι και να παρουσιάζονται είτε ως σφαγείς Τουρκοκυπρίων και Βρετανών είτε ως έκφυλοι.

Το δισκάκι το έφερε κοντά μας πολίτης, που το πήρε τυχαία από τον πάγκο ενός καταστήματος και πράγματι το περιεχόμενό του είναι σοκαριστικό. Παρότι είναι φανερό ότι οργιάζει η φαντασία αυτών που το κατασκεύασαν, διερωτάται κανείς αν το πήραν είδηση οι υπηρεσίες του κράτους και αν, γενικά, ασχολούνται με το ευαίσθητο πλέον σημείο της Λήδρας, όπου κάθε καρυδιάς καρύδι προσπαθεί να επιβεβαιώσει στην πράξη το «μπάτε σκύλοι, αλέστε».

source:  http://www.tothemaonline.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου