Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η συγκλονιστικη στιγμη που κωφη ακουει για πρωτη φορα στη ζωη της μουσικη

Είναι η απίστευτη στιγμή που μια εκ γενετής κωφή βγαίνει από τον κόσμο της σιωπής. Είναι η στιγμή που για πρώτη φορά στη ζωή της ακούσει μουσική!

Τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν βρίσκουν διέξοδο μέσα από ένα πλατύ χαμόγελο και μάτια δακρυσμένα ενώ η ανάσα της κόβεται ακούγοντας για πρώτη φορά ήχους του κόσμου μας.

Η μουσική είναι από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή. Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς το να ακούς μουσική, θεωρείται αυτονόητο αλλά δεν είναι για όλους τους ανθρώπους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η 40χρονη Τζόαν Μιλν η οποία γεννήθηκε κωφή υποφέροντας από το σπάνιο σύνδρομο Usher.

Πριν από έναν μήνα ωστόσο υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση και μετά από μια αγωνιώδη αναμονή οι γιατροί ενεργοποίησαν επιτυχημένα τα κοχλιακά εμφυτεύματα που της τοποθέτησαν.

Η Τζόαν μόλις άρχισε να ακούει την μουσική και τους στίχους του Imagine για πρώτη φορά στη ζωή της, ξέσπασε σε κλάματα.


«’Ηταν η πιο συγκινητική και συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου και είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ» είπε.

Γεμάτη συγκίνηση αλλά και χαρά η Τζόαν ζήτησε από έναν φίλο της να της γράψει ένα cd με μια συλλογή τραγουδιών για να την απολαύσει. Κι εκείνος επέλεξε ένα τραγούδι από κάθε χρονιά της ζωής της Τζόαν που πλέον θα είναι γεμάτη από μουσική.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο









Source : http://gooutlimassol.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου