Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παρανοϊκός με τα τατουάζ - Κάλυψε όλο του το κορμί και τώρα τα αφαιρεί με λέιζερ για να ξεκινήσει από την αρχή

Είναι 34 ετών και έχει αφιερώσει εκατοντάδες ώρες επώδυνης διαδικασίας για να καταφέρει να καλύψει το σώμα του με τατουάζ. Μάλιστα, έχει «χτυπήσει» ακόμα και τους βολβούς των ματιών του. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να τα αφαιρέσει με λέιζερ, προκειμένου να ξεκινήσει από την αρχή και να δημιουργήσει ένα νέο έργο τέχνης στο κορμί του.



Ο λόγος για τον Matthew Whelan από τη Βρετανία, ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε The King of Inkland. Το πρώτο το τατουάζ το χτύπησε σε ηλικία 16 ετών. Από τότε ξεκίνησε να χτυπάει συνέχεια τατουάζ, φθάνοντας στο σημείο να καλύψει όλο του το κορμί.

Δύο δεκαετίες αργότερα επιθυμεί να ανανεώσει τη συλλογή του. Ομως, σύμφωνα με τη Daily Mail δεν υπάρχει χώρος πάνω στο σώμα του που να μην είναι ζωγραφισμένος. Ετσι, ο ίδιος αποφάσισε να ξεκινήσει λέιζερ και να καλύψει πάλι όλο του το σώμα με νέα σχέδια, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι σαν ένα έργο τέχνης που πρέπει να αλλάζει.

«Θεωρώ τον εαυτό μου γκαλερί τέχνης. Μετά από λίγο καιρό η τέχνη γίνεται παλιομοδίτικη και οι άνθρωποι θέλουν να δουν κάτι νέο. Ετσι αισθάνομαι για τα τατουάζ μου » αναφέρει ο ίδιος.

«Είχα καλύψει όλο μου το σώμα. Δεν υπήρχε σημείο να μην είχα τατουάζ. Οπότε σκέφτηκα ότι πρέπει να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή» υποστήριξε, μεταξύ άλλων.








source: http://www.tothemaonline.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου