Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μάθε τι θα γίνει στο πρώτο live του «The Voice»!

Στην φάση των live shows μπαίνει από σήμερα, Παρασκευή, το «The Voice», με τους τέσσερις coaches να προτάσσουν τα «δυνατά χαρτιά» τους με στόχο την πρωτιά, ενώ το τηλεοπτικό κοινό καλείται να ψηφίσει!

Στη σκηνή θα ανέβουν οι 16 από τους 32 διαγωνιζόμενους που «επέζησαν» από τα battles, χωρισμένοι σε 4 ομάδες των 4, ανάλογα με τον coach.

Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα, ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές για τους 4 διαγωνιζόμενους και οι παίκτες τραγουδούν. Οι γραμμές κλείνουν με το τραγούδι του τελευταίου.

Στη συνέχεια, οι κριτές σχολιάζουν τους διαγωνιζόμενους, ενώ ο παρουσιαστής ανακοινώνει ποιος από εκείνους συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και θα συνεχίσει στο 3o live. Τέλος, ο coach της ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα «σώσει» για να συνεχίσει.

Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και στο δεύτερο live, για τους υπόλοιπους 16. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου έχουν ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη και θα τραγουδήσουν μαζί, όπως είχαν κάνει και στην πρεμιέρα του show.

source: www.star.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου