Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ζ. Μακρυπούλια: Έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of us!

Εντατικές πρόβες και συσκέψεις περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα της Ζέτας Μακρυπούλια. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the two of us η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της καθώς και η παραγωγή του celebrity show σχεδιάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.



Τα look της Ζέτας στα live show, που θα ξεκινήσουν από την τετάρτη 2 Μαρτίου, θα επιμελούνται οι στενοί της συνεργάτες και φίλοι Γιάννης Μαρκετάκης και Γιώργος Σεγρεδάκης. Σε αυτούς απευθύνεται πάντα για να φροντίσουν το μακιγιάζ, μαλλιά και το styling αντίστοιχα.



Οι ίδιοι άνθρωποι φρόντισαν την εμφάνισή της και στα live του Dancing with the stars αλλά και σε πολλές επίσημες εμφανίσεις της. Η Ζέτα τους εμπιστεύεται απόλυτα!



Ανάμεσα στις ετοιμασίες για την πρεμιέρα όμως και τα γυρίσματα των τρέιλερ, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει να φροντίσει και τις καθημερινές υποχρεώσεις της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν λίγες μέρες στη Γλυφάδα με casual look να ''τρέχει'' να τακτοποιήσει τις δουλειές της.

source: www.tlife.gr
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου