Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΕΛ - Μ’ όλα τα υλικά στο πανέρι (πάει καιρός)

Κοιτάς στο απουσιολόγιο και μετά από πολλούς μήνες, δεν αναγράφεται ούτε κ’ ένα όνομα. 

Ψάχνεις να βρεις αν υπάρχει κάποιος που τον τιμώρησε κανένα κοράκι, μαύρο και δεν υπάρχει ευτυχώς ούτε για δείγμα. Πάει καιρός, ίσως και ποτέ, που ο Πέτεφ μπορεί να δουλέψει μ’ όλα τα υλικά στο πανέρι του. Η εν λόγω κατάσταση χαροποιεί ιδιαίτερα τον Βαλκάνιο τεχνικό, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να φουλάρει στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν.


Βέβαια ένα γκρουπ παικτών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά αφού βρίσκεται στο όριο καρτών… και εάν κάποιο κακό συμβεί τότε θα χάσουν τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Τούτο το τιμ παικτών περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό του Αϊρόσα (9), Ντεντέ (5), Μπεμπέ (3), Ινταμπτελχάι (3) και Θεοφίλου (3). Η αλήθεια έιναι ότι ο Πέτεφ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κερδίσει και το τι θα γίνει στο Λεμεσιανό ντέρμπι θα το εξετάσει από το βράδυ του Σαββάτου και έπειτα.


Στο βοηθητικό οι προπονήσεις γίνονται με βάση τον Ερμή και πως θα μπορέσει η ομάδα να επικρατήσει ενός δύσκολου αντιπάλου. Άλλωστε η ομάδα της Αραδίππου, έκανε δύσκολη τη ζωή των Λεμεσιανών στα δύο προηγούμενα παιγνίδια. Όλως τυχαίως, ο Έμπο Άντο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού στο Αμμόχωστος έκανε την «αγγούρα» παραχωρώντας πέναλτι στο τελευταίο μόλις λεπτό, στο δε παιγνίδι του Τσιρείου, με μια όμορφη βολίδα ομόρφυνε το βράδυ του λαού της Ανατολικής.


Μιλώντας για την Ανατολική εκτιμάται ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν. Ο κόσμος εύκολα μπορεί να διαπιστώσεις ότι πιστεύει αυτό ακριβώς που πίστευε ο Πέτεφ όταν πρωτοήρθε στην ομάδα. Όταν ο Βούλγαρος μίλαγε για πρωτάθλημα, Οκτώβρη μήνα, κάποιοι, αν όχι όλοι, σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για ένα γραφικό τύπο που ήρθε να κάνει το κομμάτι του στην Κύπρο. Λίγους μήνες αργότερα το μάτι των Αελιστών γυαλίζει... το δε μυαλό τους αναπολεί τις στιγμές του Μάη προ δύο χρόνια.


Όσον αφορά την ενδεκάδα, δύσκολα θα γίνουν αλλαγές. Αν εξαιρέσεις την περίπτωση του Φεγκρούζ που είναι πανέτοιμος, η τεχνική ηγεσία δύσκολα θα προβεί σ’ αλλαγές. Εάν είναι να γίνει κάτι, ίσως αυτό να σχετίζεται με τον Πότοκαρ αντί του Ντεντέ ή να επαναφέρει Εντμάρ ως αριστερό μπακ, βάζοντας τον Οριόλ μπροστά του. Και οι δύο πάντως περιπτώσεις μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολες να γίνουν νοουμένου ότι η κλασσική ενδεκάδα δεν έδειξε κανένα ψεγάδι στον αγώνα με την Ανόρθωση. 

Source : www.24sports.com.cy

  --> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου