Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τρώγλη στην καρδιά της τουριστικής Λεμεσού

Έκπληκτοι έμειναν κάποιοι εργαζόμενοι δημόσιας υπηρεσίας, από τις εικόνες που αντίκρισαν εντός εγκαταλελειμμένης διώροφης κατοικίας στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Αμαθούντας.

Η αποφορά που έβγαινε από το σπίτι με τις παραβιασμένες πόρτες και τα σπασμένα παράθυρα, οδήγησαν από περιέργεια έναν εργαζόμενο να περάσει το κατώφλι του και να βρεθεί στο εσωτερικό του.

Οι εικόνες που αντίκρισε, ήταν πέρα της φαντασίας τους.
Όλοι οι χώροι ήταν διάσπαρτοι από σκουπίδια, στους τοίχους ήταν γραμμένα στα ελληνικά αλλά ανορθόγραφα, διάφορα συνθήματα, ενώ εντοπίστηκαν περιοδικά σεξουαλικού περιεχομένου στην αραβική. Εντύπωση προκαλεί κι καρέκλα με την σεξουαλική ...επέκταση, στο ισόγειο του σπιτιού.

Πέραν βέβαια των ασυνήθιστων εικόνων που καταγράφηκαν, υπάρχει ανάγκη άμεσης παρέμβασης καθαρισμού από τις υπηρεσίες της κοινότητας Παρεκκλησιάς, στην οποία εμπίπτει η συγκεκριμένη τουριστική παραθαλάσσια περιοχή. Και δημιουργούνται ερωτηματικά πως μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκε η «τουριστική τρώγλη» που γειτνιάζει με πολυτελές ξενοδοχείο και μια σειρά εστιατορίων και καταστημάτων.

Source : www.kathimerini.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου