Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA

Η Ντέπυ Γκολεμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου, και έκανε τα δικά της σχόλια για τις εκπομπές και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάποια στιγμή, η συζήτηση πήγε στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στο πρωινό του Mega, το οποίο βρίσκεται χαμηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

 Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε: «Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα (αναφέρεται στο «Πρωινό mou») δεν μπορεί να ορθοποδήσει, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη. Αν φέρει, δηλαδή, ένα νέο πρόσωπο - όπως ακούω ας πούμε ότι μπορεί να μπει η Σμαράγδα Καρύδη. 

Μία ανατροπή σε αυτό το πρόγραμμα που δεν πάει καλά, είναι να βάλει ένα ισχυρό και ωραίο πρόσωπο. Και επειδή η Καρύδη είναι κοντά στο να υπογράψει με το Mega, αν δεν το έχει κάνει ήδη, είναι πολύ πιθανόν να μπει για να ενισχύσει αυτό που βλέπουμε κάθε πρωί»

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου