Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1 - Ξανά στο δρόμο της Ευρώπης

Ένα γκολ νωρίς του Σερφά χάρισε τη νίκη με 1-0 στην Ομόνοια επί της Νέας Σαλαμίνας και οι «πράσινοι» καθάρισαν την υπόθεση πρώτη εξάδα. Υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Α’ Μέρος
Πριν δούμε καμιά αξιόλογη φάση είδαμε γκολ στο «Αμμόχωστος» με τον Σερφά να σκοράρει με ωραία κεφαλιά στο 8’ μετά τη σέντρα του Πλατινί. Η Ομόνοια είχε ευκαιρία να τιμωρήσει το κάκιστο ξεκίνημα της Νέας Σαλαμίνας και με δεύτερο γκολ στην υπέροχη μπαλιά του Φερνάντες στον Εφραίμ, αλλά ο Κύπριος άσσος καθυστέρησε και πλάσαρε στον Σέτκους στο 14’. 

Μετά το εικοσάλεπτο άρχισε ουσιαστικά να κάνει αισθητή την εμφάνιση της η Νέα Σαλαμίνα και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο δικαιούταν ένα γκολ. Η κεφαλιά του Λεόν στο 27’, τα δυο σουτ του Βαττή στο 25’ και το 41’με το δεύτερο να σταματά στο δοκάρι και η κεφαλιά του Μοντέιρο στο 38’ υπήρξαν αλλά δεν έφτασαν για να έρθει το γκολ.

Β’ Μέρος
Πρώτη καλή στιγμή για τη Νέα Σαλαμίνα στην επανάληψη με τον Σερφά να κόβει στην μικρή περιοχή στο γύρισμα του Βαττή ενώ στο 54’ ο Φερνάντες είχε τη μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε φάτσα με τον Σέτκους αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ. 

Στο 63’ δοκίμασε ο Μοντέιρο με κεφαλιά, στο 65΄ο Γκικίεβιτς με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Αντράντε είχε την ευκαιρία του ματς στο 66’ όταν επίσης με κεφαλιά από το μισό μέτρο όμως (!) αντί να σκοράρει απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 71’ ο Βαττής έκανε ένα γύρισμα στην πλάτη όμως του Πάντου αλλά στη συνέχεια οι Κάσερες/Στάροβλαχ επεδίωξαν να ηρεμήσουν το ματς με τις αλλαγές τους και ουσιαστικά το κατάφεραν.

Νέα Σαλαμίνα (Λάρκου): Σέτκους, Μοντέιρο, Καλογέρης, Μιντίκκης, Λεόν , Κούσουλος(65’ Πάντος), Βαττής, Τζούρτζουριτς(61’ Παναγή), Σκβορτς, Εζέ(48’ Ζιλέ), Ψιάνος

Ομόνοια (Στάροβλαχ-Κάσερες): Μορέιρα, Αντράντε, Σερφά, Κυριάκου, Χαραλάμπους, Σερτζίνιο, Μαργκάσα, Φερνάντες(72’ Ατάντα), Εφραίμ(46’ Ρούμπιο), Πλατινί, Γκικίεβιτς(81’ Ρουσιάς)



Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου