Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Στιγμές αγωνίας για 22χρόνου στην Πάφο χτύπησε και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του

Τρομακτικές ώρες έζησε 22χρόνος στην Πάφο, όταν χτύπησε και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρόνος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, παρέκλινε της πορείας του και χτύπησε σε δέντρο.

Ο 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στις 19:20 χθες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου και με κατεύθυνση την Πάφο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του κοντά στο Χα – Ποτάμι με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δένδρο φοινικιάς.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Αρχηγείου Αστυνομίας από το δυστύχημα ο 22χρονος που ζει με την οικογένεια του στην Πάφο , τραυματίστηκε σοβαρά, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Ακολούθως διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα και θλαστικά τραύματα στα χέρια και τα πόδια και κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

- Source : http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου