Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αποκαλυπτικό - Κινδυνεύουν να πέσουν οι εκλογές στο ΔΗΚΟ – Χαμός και ενστάσεις για ασφράγιστα ψηφοδέλτια

Το αλατοπίπερο δεν λείπει ποτέ από τις εκλογές στο ΔΗΚΟ, ενώ όπως και στην πρώτη φάση της εσωκκοματικής αναμέτρησης έτσι και σήμερα, οι εκλογές κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες, γίνεται λόγος για προσπάθεια αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Tothemaonilne.com, υποψήφιοι και τα επιτελεία τους έχουν ήδη προχωρήσει στην υποβολή ενστάσεων, για προσημειωμένα ψηφοδέλτια του υποψηφίου Αντιπροέδρου Σάββα Βέργα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για κάθε 50 ψηφοδέλτια που μοιράζονται στους ψηφοφόρους, υπάρχουν 3-4 ασφράγιστα, τα οποία δίνονται επιλεκτικά σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στο στρατόπεδο Νικόλα Παπαδόπουλου.

Οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, για τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια, τα οποία θα κριθούν άκυρα, μελετήθηκαν αρχικά από τον Πρόεδρο και ενεργό μέλος του επιτελείου Παπαδόπουλου στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, Γιώργο Πίπη, ο οποίος βρίσκεται στο χώρο όπου στήθηκαν οι κάλπες.

Ο Κύριος Πίπιας, δεν έφερε αρχικά καμία ένσταση να γίνει επανέλεγχος για τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια από την Ευφορευτική Επιτροπή.

Εντούτοις μετά από συνεννόηση με την Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, συμφωνήθηκε όπως τα γίνει ο έλεγχος από ένα και μόνο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, Σε περίπτωση που η διαφορά ψήφων κριθεί στα ασφράγιστα και προσημειωμένα ψηφοδέλτια τότε υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν οι εκλογές.

- Source :  http://www.tothemaonline.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου