Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτα του απολογήθηκε που του έκλεψε τα χημικά και μετά του τηλεφώνησε για να τον απειλήσει

27 χιλιάδες ευρώ ήταν η αξία των χημικών, που σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία, έκλεβαν συστηματικά από εταιρεία καθαρισμού υδάτινων δεξαμενών (πισίνες), δύο ρουμάνοι.


Οι δύο ύποπτοι που εργάζονταν στην εταιρεία, έγιναν αντιληπτοί από τον 41χρονο γραμματέα της εταιρείας που καθάριζε πισίνες.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 41χρόνος ανακάλυψε ότι οι δύο ρουμάνοι, υπέκλεπταν διάφορα χημικά από την εταιρεία, από το 2009 μέχρι σήμερα .

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 41χρονους στην αστυνομία, ο ίδιος κάλεσε στο γραφείο του τον πρώτο ύποπτο ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος, ενώ μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει την αξία των χημικών στην εταιρεία.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 41χρονου γραμματέα της εταιρείας, αυτός φέρεται να δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον εν λόγω ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη τελικά χθες το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

- Source  http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου