Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Στα πράσα δυο Ρουμάνοι για υποκλοπή χημικών αξίας 27 χιλ.ευρώ

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση υποκλοπής διαφόρων χημικών από εταιρεία που αναλάμβανε τον καθαρισμό υδάτινων δεξαμενών ( πισίνων).

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 41χρονο γραμματέα εταιρείας που καθάριζε πισίνες , ότι δύο υπάλληλοι της εν λόγω εταιρείας Ρουμανικής καταγωγής φέρονται να υπέκλεπταν διάφορα χημικά, περιουσία της εταιρείας .

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που διενεργήθηκε για το χρονικό διάστημα 2009 και 16/12/2013, οι πιο πάνω φαίνονται να υπέκλεπταν διάφορα χημικά της εν λόγω εταιρείας, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις €27,000 περίπου.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 41χρονος κάλεσε στο γραφείο του τον πρώτο ύποπτο ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του αδικήματος ενώ φέρεται επίσης να υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει την αξία των χημικών στην εταιρεία.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 41χρονου γραμματέα της εταιρείας, αυτός φέρεται να δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον εν λόγω ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη τελικά χθες το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ από τις πρώτες εξετάσεις διαφάνηκε που από την υποκλοπή των διαφόρων χημικών προϊόντων τα δύο πρόσωπα αναλάμβαναν δικές τους εργασίες που σχετίζονταν με την καθαρισμό υδάτινων δεξαμενών.

Source : www.kathimerini.com.cy


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου