Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Εν μέσω των πολλών προβλημάτων

Μέσα στον κυκεώνα των οικονομικών και αγωνιστικών προβλημάτων η Ομόνοια αγωνίζεται σήμερα (3μμ) στο στάδιο Αμμόχωστος με την προερχόμενη από καλή εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ Νέα Σαλαμίνα. Κάτω από άλλες συνθήκες η ομάδα της Λευκωσίας θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα.

Όμως στην παρούσα φάση, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές επηρεασμένοι ψυχολογικά από όλες τις καταστάσεις, δεν είναι στα καλύτερα τους και θα πρέπει σήμερα να μαζέψουν όλες τους τις ψυχικές κυρίως δυνάμεις για να φύγουν νικητές από το γήπεδο στην πορεία επίτευξης του εναπομείναντα στο πρωτάθλημα στόχου. Την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να προσβλέπουν, όντες στην έκτη θέση και -12 βαθμούς από την κορυφή.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλεχάντρο Κάσερες που θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής για τρίτη φορά κατά τη φετινή χρονιά. Παρά τα προβλήματα η παρουσία του Ουρουγουανού στον πάγκο επιφέρει ένα βαθμό ηρεμίας στην ομάδα. Ο Λεάντρο που εγχειρίστηκε χθες, προστέθηκε στους Σκέμπρι, Σκαραμοτσίνο, Ασίς, Θερβέρα. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αλαμπί. Θα έχει όμως στη διάθεση του ο Κάσερεςγια πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Ισπανό κυνηγό Ρούμπιο.

Με βάση τις ενδείξεις, ο Κάσερες αναμένεται να επαναφέρει ένα …ορθόδοξο σχήμα, ως εξής: Ο Μορέιρα θα είναι στο τέρμα, ο Κυριάκου στα δεξιά, ο Χαραλάμπους στα αριστερά και οι Ατράντε, Σερφά στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Μαργκάσα, Σερζίνιο με προωθημένο τον Ασίς, στα δεξιά ο Εφραίμ, στα αριστερά ο Πλατινί και στην κορυφή ο Γκικίεβιτς. Είναι όμως πιθανό να πάει στα αριστερά ο Μαργκάσα και να περάσει στο κέντρο ο Αλίπιο.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου