Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους κηδεύτηκε το βρέφος των σκουπιδιών

Γραφείο κηδειών ανέλαβε τελικά, την μετακομιδή και ταφή στο νεκροταφείο Λάρνακας, του βρέφους που είχε εντοπιστεί νεκρό στις 9 Ιανουαρίου στο ΧΥΤΥ της Κόσιης.

Το γενετικό υλικό δεν ταυτίστηκε ποτέ και το βρέφος παρέμεινε αγνώστων γονέων. 

Να θυμίσουμε για την υπόθεση, ότι στις 9 Ιανουαρίου , συγκλονίστηκε το Παγκύπριο, μετά τον εντοπισμό στο ΧΥΤΥ της Κόσιης, βρέφους το οποιο βρισκόταν σε αποσύνθεση.

Κινητοποιήθηκαν οι αρχές, προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία των γονέων του, αλλα εν τέλει δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν γενετικό υλικό ατόμων που είχαν έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Το βρέφος, παρέμεινε για περίπου ένα μήνα άταφο , στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λάρνακας, εν αναμονή εξελίξεων της υπόθεσης, για εύρεση κάποιου στοιχείου αναφορικά με την καταγωγή του και τον πιθανό εντοπισμό συγγενικών προσώπων.

Σε μια λυτή τελετή, τα μόνα άτομα που το αποχαιρέτησαν απο ένα κόσμο που δεν πρόλαβε να δει ήταν το προσωπικό του γραφείου κηδειών καθώς και οι λίγοι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Στοπ. Έχει Ένα Μωρό!» Η Στιγμή Της Μακάβριας Ανακάλυψης –«Χαμένη» Η Μάνα

ΣΟΚ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ.... ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Θρίλερ Με Το Νεκρό Βρέφος Στα Σκουπίδια – Δεν Έδειξε Μητέρα Το DNA

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου