Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η "Χρυσή Αυγή" ίδρυσε το κόμμα "Εθνική Αυγή"

Η  Χρυσή Αυγή  ίδρυσε το κόμμα  Εθνική Αυγή
Η "Εθνική Αυγή", είναι γεγονός. Πρόκειται για το νέο κόμμα που ίδρυσε η "Χρυσή Αυγή" ως απάντηση στο ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου.

Το νέο μαθεύτηκε το Σάββατο στην πλατεία Ρηγίλλης όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 2.500 χρυσαυγίτες, οι οποίοι φωνάζωντας εθνικιστικά και υβριστικά συνθήματα, πραγματοποίησαν την ετήσια συγκέντρωση μνήμης για τους πεσόντες των Ιμίων.

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση το αντίστοιχο που είχε προσέλθει στο ίδιο σημείο, κατά την περυσινή συγκέντρωση.

Οι ήχοι πάντως ήταν οι ίδιοι, καθώς από τα μεγάφωνα ακούστηκαν και πάλι άσματα του Νότη Σφακιανάκη, τα οποία -όπως φαίνεται- είναι το σταθερό soundtrack των εκδηλώσεων της Χ.Α.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των κορυφαίων εκ των χρυσαυγιτών, οι οποίοι -αφού γενικώς έβριζαν όλους τους άλλους- αναφέρθηκαν εμφατικά στην προφυλακισμένη ηγεσία του κόμματος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε την είδηση: Τόνισε ότι εάν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, οι οπαδοί της θα μπορούν να εκφραστούν μέσω της "Εθνικής Αυγής", ενός κόμματος που ίδρυσαν μέλη της Χ.Α. που δεν αντιμετωπίζουν -αυτή τη στιγμή- προβλήματα με το νόμο.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, αφού μίλησε για "μασόνους και ξενόδουλους", ανέφερε ότι δημοσκοπικά η Χ.Α. είναι στο 22% και πως -προσεχώς- "θα κυβερνήσει".

Ο ίδιος έκανε σαφές ότι "ψηφοδέλτια της Χ.Α. θα υπάρχουν παντού, ό,τι κι αν απεργαστούν οι τρισάθλιοι".

Στο τέλος της συγκέντρωσης ακούστηκε ηχογραφημένο μήνυμα του προφυλακισμένου αρχηγού της Χ.Α., Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα συνθήματα: "Αλήτες, ρουφιάνοι, νεοδημοκράτες", "Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους", "Αλήτη, προδότη, Σαμαρά", "Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ".

Η συγκέντρωση της Χ.Α. ολοκληρώθηκε με προσκλητήριο νεκρών, ενός λεπτού σιγή και τον εθνικό ύμνο.
Οι χρυσαυγίτες κατόπιν προχώρησαν σε σύντομη πορεία -από τη Ρηγίλλης μέχρι το Χίλτον- παρά τη σχετική απαγόρευση της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία είχε τεθεί σε συναγερμό από νωρίς, με μεγάλες δυνάμεις της διάσπαρτες σε πολλά σημεία του κέντρου, ωστόσο δεν έλειψαν οι εντάσεις, ειδικά στις διαδηλώσεις των αντιεξουσιαστών.

Πηγή: imerisia.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου