Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανάγκη η νίκη

Ένα κρίσιμο μεταβατικό στάδιο περνά αυτό το διάστημα η Ομόνοια. 

Οι δέκα βαθμοί της διαφοράς από την κορυφή την έχουν θέσει θεωρητικά εκτός τίτλου, οι ρεαλιστικοί στόχοι που μένουν είναι το Κύπελλο και η έξοδος στην Ευρώπη, ενώ η ομάδα συνεχίζει στην αγωνιστική μετριότητα με το Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα να συνεχίζει να κάνει πειράματα, προσπαθώντας να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Σήμερα στη πόλη του Ζήνωνα η Ομόνοια καλείται να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της αν θέλει να κερδίσει τον αγώνα με την ΑΕΚ που παρατάσσεσαι με πολύ καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Ανόρθωσης. 

 Ο αγώνας εμπεριέχει εξ’αντικειμένου μεγάλο βαθμό δυσκολίας και με εμφανίσεις όπως αυτή στο κύπελλο με τον Άρη δεν δικαιούται να προσβλέπει στη νίκη. Το παιχνίδι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, είναι ένα από τα σημαντικά της φετινής περιόδου.

Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει αρκετές επιλογές σήμερα στη διάθεση του αφού μπορεί να υπολογίζει τον Σακαραμοτσίνο, όπως και τους Φερνάντες και Εφραίμ που στον αγώνα με τον Άρη προφυλάχθηκαν. Ο Νούνο Ασίς είναι εκτός λόγω μυϊκού τραυματισμού και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ρικάρντο Φερναντές. Επίσης ο Αντράντε αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σερφά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Εφραίμ, που πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Αλκή.

Η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο ΓΣΖ είναι η εξής: Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, Κυριάκου στα δεξιά, Σκαραμοτσίνο στα αριστερά, Ατράντε και Σερφά στο κέντρο της άμυνας, Λεάντρο, Μαργκάσα στο κέντρο με προωθημένο το Φερναντές και στην επίθεση ο Γκικίεβιτς στην κορυφή, ο Εφραίμ (Αλίπιο) στα δεξιά και ο Πλατινί στα αριστερά.
Όσον αφορά τον κόσμο της Ομόνοιας (αποτελεί ερωτηματικό η μαζικότητα της προσέλευσης του) υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα στα ταμεία του, τα οποία θα ανοίξουν στις 13:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου. Ο κόσμος της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του την ανατολική κερκίδα.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου