Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δεν γίνεται να μην γύριζαν σε αυτή την διαγωνιζόμενη οι κριτές του «The Voice» (Βίντεο)

Η 19χρόνη παίκτρια του «The Voice», ερμήνευσε με μεγάλο συναίσθημα και πολύ ωραία γυρίσματα το τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «Μακριά μου να φύγεις», εντούτοις οι κριτές δεν έλεγαν να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Τελικά την έσωσε, βάζοντας την στο παιχνίδι ο Μιχάλης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την ερμηνεία της.


Στο χθεσινό επεισόδιο του Blind audition, η 19χρόνη Βιολέτα, αν και κατάφερε σε μία τόσο νεαρή ηλικία να ερμηνεύσει με το δικό της τρόπο, ένα αγαπημένο τραγούδι της Ελένης Βιτάλη, παραλίγο να μείνει έξω από το παιχνίδι.

Η νεαρή παίκτρια, όταν είδε το τελευταίο δευτερόλεπτο του τραγουδιού τον Μιχάλη να γυρίζει, εξασφαλίζοντας της το εισιτήριο συμμετοχής της, χάρηκε απίστευτα.

Ο Μιχάλης εξήγησε ότι δε γινόταν να μη γυρίσει, γιατί όπως της είπε χαρακτηριστικά «με λίγωσες, δάκρυσε η ψυχούλα μου!».

Η Δέσποινα Βανδή, όταν άκουσε ότι είναι μόνο 19 ετών, εντυπωσιάστηκε που επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι και ο λόγος που δε γύρισε ήταν κάποιες τεχνικές αδυναμίες που εντόπισε. Ο Αντώνης Ρέμος, επεσήμανε στην Βιολέτα ότι έχει μια καλή βάση, αλλά πρέπει να δουλέψει τα γυρίσματα της, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου, ανέφερε ότι δεν πάτησε το κουμπί, γιατί ήθελε το συγκεκριμένο τραγούδι να το πει πιο λαϊκά.

Δείτε το βίντεο




-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---
Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου