Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χαρακτηριστικό του η σοβαρότητα

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του χθες ο Απόλλωνας, ο οποίος κέρδισε τα Κούκλια με 3-1.

 Οι κυανόλευκοι ήταν σοβαροί στο παιχνίδι τους, δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σκοράροντας 3 φορές.

Μπορεί στην αρχή της αναμέτρησης η ομάδα να ήταν μακριά από το καλό της πρόσωπο, ωστόσο δεν υπήρχαν επιπολαιότητες ή ένδειξη υποτίμησης. Ο Απόλλωνας έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, να είναι δηλαδή σοβαρός και ουσιαστικός, έστω κι αν δεν έπαιξε και το πιο καταλυτικό ποδόσφαιρο.

Ο Παπουλής σκόραρε δύο φορές, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πως διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Ο Ελλαδίτης είναι από τις πιο σημαντικές μονάδες της επιθετικής γραμμής των γαλάζιων και όταν πατάει γκάζι όλη η επίθεση βρίσκεται στα πάνω της. Η δε συνεργασία του με τον Σανγκόι είναι ικανή να σπάσει κάθε κλειστή άμυνα, καθώς οι δύο τους έχουν «δέσει» ιδανικά.

Θετικό ήταν και το ντεμπούτο του Ούγκο Λόπες με τον «θεό» στο στήθος. Ο νεοαποκτηθείς παίχτης έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Έχοντας λίγες μόνο προπονήσεις με τον Απόλλωνα κατάφερε να δείξει κάποια από τα στοιχεία του, καθώς έδωσε δύο ασίστ και σίγουρα το ντεμπούτο του ήταν θετικό.

Όσο για τους φίλους της ομάδας, έδωσαν μαζικό παρών στο Παφιακό, με πέραν των 1000 οπαδών να τραγουδούν και φωνάζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα έφυγαν ικανοποιημένοι με όσα είδαν καθώς για άλλο ένα παιχνίδι οΑπόλλωνας ήταν σοβαρός και πολύ ουσιαστικός στο παιχνίδι του.


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου