Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Συννεφιές κι ακεφιές ο καιρός… Στο μουντό μέχρι την Τρίτη λέει η μετεωρολογική

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί ως πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου