Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Video με την μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο Σουμάχερ

Τη μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο Μίκαελ Σουμάχερ το πρωί της Κυριακής στο χιονοδρομικό κέντρο του Μέριμπελ και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του βιντεοσκόπησε η γερμανική Bild.

Δημοσιογράφος της εφημερίδας βρέθηκε στο σημείο και αναπαρέστησε το τρόπο που κινήθηκε στην πλαγιά ο 44χρονος πρώην οδηγός της F1. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Σουμάχερ ενώ βρισκόταν εντός της πίστας, σε κάποιο σημείο αποφάσισε να περάσει στο δύσβατο κομμάτι της πλαγιάς, όπου το χιόνι ήταν απάτητο και υπήρχαν παντού μεγάλοι βράχοι και πέτρες. Αυτή η απόφασή του να βρεθεί ανάμεσα στις παγίδες θανάτου είναι ακομη ανεξήγητη, καθώς ακόμη και πολύ πιο έμπειροι σκιέρ απέφευγαν να περάσουν από κει.

Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί ως τώρα για την απόφαση του Σουμάχερ να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, έρχεται από τον Κάι ΈΜπελ, δημοσιογράφο και φίλο του, ο οποίος αποκάλυψε ότι παλιότερα του είχε πει: «Εγώ προχωρώ με το δόγμα του πεπρωμένου. Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν είναι να μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου»...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: titloi.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου