Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Θέλει Χόρα από Κλουζ

Ο αριστερός χαφ της Κλούζ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λεόντων
Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι 25χρονος Ρουμάνος βρίσκεται στα υπόψη του Πέτεφ

Έναν ακόμη παίκτη που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ιβάιλο Πέτεφ φέρνει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα http://24sports.com.cy/ καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το τεχνικό επιτελείο των Λεόντων έχει στο στόχαστρο του τον Αντριάν Ιοάν Χόρα. Πρόκειται για 25χρονο (21/8/1988) Ρουμάνο εξτρέμ ο οποίος από το 2010 αγωνίζεται στη Ρουμανική Κλουζ, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα το 11-12, τη σεζόν δηλαδή που ο Μάριος Νικολάου σήκωνε το τιμημένο στον ουρανό της Λεμεσού. 

Ο ύψους 1,81 Βαλκάνιος όπως τουλάχιστον μας ανέφεραν συνάδελφοι από τη Ρουμανία αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης, στοιχείο που όντως ψάχνει ο Πέτεφ στην ποδοσφαιρική αγορά. Ο Ιοάν Χόρα μεταξύ άλλων μετρά τέσσερις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λίγκ ενώ την περσινή περίοδο πήρε γεύση και από τους ομίλους του Γιουρόπα. Επιπλέον ο 25χρονος Ρουμάνος αποτέλεσε και στέλεχος της εθνικής ελπίδων της χώρας του. Για τη φετινή περίοδο ο Χόρα αγωνίστηκε δέκα φορές με την Κλουζ η οποία ομολογουμένως δεν τα πάει και πολύ καλά στο πρωτάθλημα αφού σε σύνολο 19 αγώνων βρίσκεται στην έβδομη θέση. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται στα υπόψη των Λεμεσιανών οι οποίοι μάλιστα προέβησαν στις απαραίτητες κινήσεις ούτως ώστε να κάνουν δικό τους τον 25χρονο Βαλκάνιο. 

Πηγή: http://24sports.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου