Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η Θεοπούλα στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" - Ξεκαρδιστικό Βίντεο

Με μία guest εμφάνιση στο διπλό Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο η Έφη Παπαθεοδώρου κατάφερε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετρήσεις με τις απίστευτες και ξεκαρδιστικές ατάκες της.
Αυτή τη φόρα η γνωστή Θεοπούλα του παραπέντε, είναι η γιαγιά του Πάνου Βλάχου, με το αστέρευτο χιούμορ που τη διακατέχει τη αγαπημένη γιαγιά, μόνο μία εμφάνισή της ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει στα ύψη τα νούμερα της σειράς.
Το κόλλημα που είχε με τη "κοντή" νύφη που είχε στο παραπέντε όλοι το θυμόμαστε, έλα όμως που σε αυτήν εδώ τη περίπτωση τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί από τη συμμετοχή της αξιολάτρευτης γιαγιούλας και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
1486813 1442107969337970 1780712924 n

Λίγα λόγια για την ιστορία
Ο Χάρης κι η Βάσω ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί. Δεν αργούν όμως, να τσακωθούν αφού η Βάσω θέλει να τα περάσει με τον μπαμπά της και ο Χάρης με την γιαγιά του την Ελενίτσα που ήρθε από τη Νάουσα.
Μαζί με τον καυγά τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα θυμωμένο μπαμπά, μια κουφή γιαγιά κι ένα μπουκάλι δυνατό τσίπουρο.


Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου