Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αναλαμβάνει με αυτοπεποίθηση

Γνωρίζει που ήρθε ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα και «δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του». Με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο έκανε λόγο για σκληρή δουλεία και τίτλους.
Ο Ισπανός τεχνικός με αρκετή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας, πηγαίνοντας στο «Ηλίας Πούλλος» για την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο Λοτίνα ήρθε χθες αργά το απόγευμα στην Κύπρο γνωρίζοντας αρκετά πράγματα και με τη βοήθεια που θα έχει από τον Κάσερες θα διαμορφώσει μια πιο πλήρη εικόνα για το ρόστερ των «πρασίνων», ώστε να σχεδιάσει τα πλάνα εργασίας του. Παράλληλα, σε συνεργασία με τη διοίκηση θα «τρέξει» και τον προγραμματισμό.

Ήδη, όπως αποκάλυψε το Sigmalive, έχει επέλθει συμφωνία με ανασταλτικό μέσο και απομένουν ανοιχτές οι περιπτώσεις επιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Δύσκολα θα αποκτηθεί και δεύτερος μέσος. Ο ανασταλτικός-μέσος, που θα αποτελέσει τον αντι-Σοάρες αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών ενώ για τον επιθετικό ο Λοτίνα αν και γνωρίζει για το Λόμπο της Δόξας έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση ότι έχει εντοπίσει άλλο ένα ποδοσφαιριστή. Για τον στόπερ επίσης οι διεργασίες είναι προχωρημένες καθώς ο Εμπέμπα θα δοθεί δανεικός σ’ άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Λοτίνα πολύ δύσκολα θα είναι στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με την Ένωση στο Παραλίμνι, αφού ο χρόνος που έχει μπροστά του είναι λίγος και ως εκ τούτου την ευθύνη θα έχουν ξανά οι Κάσερες-Στάροβλαχ, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τις λύσεις στις απουσίες των Αντράντε, Γκιγκίεβιτς και Σκαραμοτσίνο.

Πηγή: www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου