Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο "KILLER" ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ &....

Θυμάστε την ιστορία με τον 63χρονο - κατά την άποψη μας killer - άπό τη Λεμεσό που έσερνε το σκυλί του μέχρι θανάτου....

Ε, λοιπόν, πρώτοι είχαμε γράψει πως όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος αλλά το μεσημέρι της 27ης Δεκεμβρίου είχε αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να... διακοπάρει και να ξεχάσει όλα όσα εμείς ΔΕΝ πρόκειται να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ με τίποτα. 
 
Ο 63χρονος αυτός κύριος - δολοφόνος  ήταν.... εκπαιδευτικός - καθηγητής παρακαλώ.... σε λύκειο της Λεμεσού, επέστρεψε πίσω στην Κύπρο, βρίσκεται στη Λεμεσό και κυκλοφορεί ελεύθερος. Και αναρρωτιόμαστε... Ποια ήταν λοιπόν η ποινή του ? Γιατί παραμένει ακόμα ελεύθερος? 

Γιατί δεν έχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη του από την Αστυνομία Κύπρου όπως καθημερινά ενημερωνόμαστε μέσω δελτίων τύπου για τόσους αλλους? Κύριε Αρχηγέ, εάν δεν τιμωθηθεί επιτέλους ένας πως μπορεί να σταματήσουν όλοι οι υπόλοιποι αλήτες - δολοφόνοι ζώων στο μικρό αυτό νησί που λέγεται Κύπρος? Υπάρχει επιτέλους μία επίσημη απάντηση για όλα τα παραπάνω ?

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

1 comments:

  1. Γιατι εν μας λαλειτε ονομα και πληροφοριες να καμουμε κι εμεις τι πρεπει να γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή