Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ..

Σοκ προκάλεσε στους χρήστες του διαδικτύου η μη πρόσβασή στον ιστότοπο YouTube χθες και ιδιαίτερα το μήνυμα που εμφανιζόταν ότι η πρόσβαση έχει εμποδιστεί με απόφαση δικαστηρίου.

Για το θέμα επικρατεί σύγχυση καθώς υπάρχουν χρήστες που εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση. Με απόφαση δικαστηρίου είχε κλείσει και ο ιστότοπος Vimeo την περασμένη βδομάδα αλλά μέσα σε μια μέρα άνοιξε και πάλι.

 Αυτή τη φορά το πρόβλημα εμφανίστηκε στο YouTube. Ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου TurkNet ανακοίνωσε ότι υπήρξε απόφαση του δικαστηρίου για απαγόρευση στην πρόσβαση αν και κάποιοι χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε δύο βδομάδες δεν θα έχει κανείς πρόσβαση στον ιστότοπο. 

 Από την άλλη ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου UyduΝet ανακοίνωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου είχε ληφθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το βράδυ ήρθη η απαγόρευση. Εξάλλου οι παροχείς υπηρεσιών TTNET και Superonline ανακοίνωσαν ότι τέτοια απόφαση δικαστηρίου δεν έφτασε κοντά τους και οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου