Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γ.Τρυφωνίδη - Τερματίστηκε ο διορισμός του και επιστρέφει στην Αστυνομία

Τερματίστηκε και επισήμως λίγο μετά το μεσημέρι ο διορισμός του Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, Γιώργου Τρυφωνίδη. Ο τερματισμός του διορισμού αποφασίστηκε από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας και κοινοποιήθηκε γραπτώς στον κ. Τρυφωνίδη στις 3 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τρυφωνίδης με επιστολή του σήμερα προς τον υπουργός Δικαιοσύνης είχε ζητήσει να μετακινηθεί από τη θέση του και να επιστρέψει στις τάξεις της Αστυνομίας.

Η απομάκρυνση του κ. Τρυφωνίδη από τις Κεντρικές Φυλακές είχε πάντως ανακοινωθεί χθες από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, ο οποίος ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη κατόπιν αιτήματος του κ. Τρυφωνίδη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Τρυφωνίδης διατηρούσε τη συγκεκριμένη θέση εδώ και πέντε χρόνια.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ο κ. Τρυφωνίδης ανέφερε πως την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, πραγματοποιούσε επίσκεψη στις Κεντρικές Φυλακές, ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες και πως δεν είχε δει τον κ. Νικολάου.

«Αντιλαμβάνομαι ότι μιλά στο προσωπικό», ανέφερε, σημειώνοντας πως μέχρι εκείνη τουλάχιστον τη στιγμή ο κ. Νικολάου δεν είχε ζητήσει να τον συναντήσει.

«Θα έλθω και αύριο για να κλείσω τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα φύγω», είπε ο κ. Τρυφωνίδης, σημειώνοντας πως ύστερα από άδεια, που θα ζητήσει να πάρει, θα επιστρέψει στα αστυνομικά του καθήκοντα.

«Εγώ θα κλείσω το γραφείο μου και όταν διοριστεί ο αντικαταστάτης μου θα έλθω να του παραδώσω», πρόσθεσε.

Είπε τέλος πως η κατάσταση στις φυλακές αυτή τη στιγμή είναι ήρεμη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του κ. Τρυφωνίδη, ο οποίος θα πρέπει να διοριστεί εντός 20 ημερών.

Χρέη προϊστάμενου των Κεντρικών Φυλακών μέχρι το διορισμό του νέου Αναπληρωτή Διευθυντή θα ασκεί η ανώτερη λειτουργός, Α. Βατυλιώτου.

«Φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση μου», είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιώργος Τρυφωνίδης.

Πηγή: philenews

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου