Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΟΜΟΣ για την Rihanna: Θαυμαστές εισέβαλαν στην έπαυλή της!

Σοκ έπαθε η pop star Rihanna όταν κάποιοι θαυμαστές κατάφεραν να μπουν στην κατοικία στο Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα!!!

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, δεν κατάφεραν να τη συναντήσουν, παρά μόνο να την δουν από μακριά.

Μάλιστα ένας από τους θαυμαστές της, κατάφερε να φθάσει κοντά στην πισίνα και να δει τη Rihanna, όμως αμέσως τον πρόλαβε ένας από τους τέσσερις σωματοφύλακές της τραγουδίστριας και τον έβγαλε από την πολυτελή κατοικία.

Η Rihanna βρίσκεται στο Ρίο για τις ανάγκες φωτογράφησης για τη βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue και πήγε εκεί την Κυριακή.

Τι κι αν επέλεξε να μείνει στην συγκεκριμένη κατοικία επειδή είναι σε μια περιφραγμένη κοινότητα στη συνοικία του Μπάχα ντα Τσιζούκα, μακριά από το κέντρο της πόλης, με στόχο να αποφύγει τους θαυμαστές της αλλά και τους παπαράτσι… όμως δεν τα κατάφερε!

Η Vogue ανακοίνωσε ότι η Rihanna αναμένεται να παραμείνει στην χώρα μέχρι την Πέμπτη.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου