Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Η ενδεκάδα της αγωνιστικής

Με κέφια οι επιθετικοί αυτή την εβδομάδα αφού είχαμε 28 γκολ συνολικά.

Τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο-ΑΠΟΕΛ
Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν η κύρια αιτία που η ομάδα του δεν ηττήθηκε από την ΑΕΚ. Ο Πάρντο με εξαιρετικές αποκρούσεις και αντιδράσει κατέβασε τα ρολά. Απέκρουσε και το πέναλτι αλλά δεν είχε περιθώρια να αντιδράσει και στην εξέλιξη της φάσης.

Αριστερό μπακΓιώργος Βασιλείου-Απόλλωνας
Ο κύπριος διεθνής πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση φέτος. Με σωστές τοποθετήσεις αλλά και ταχύτητα στην αντεπίθεση βοήθησε στο να κερδίσει η ομάδα του και να φύγει με το διπλό από το ΓΣΠ.

Κεντρικό μπακΧρίστος Καρυπίδης-Απόλλωνας
Τα χρόνια και η εμπειρία δεν… κρύβονται. Έτσι και ο Καρυπίδης με την εμπειρία του και μαχητικότητα του κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για την ομάδα του. στην πίεση του αντιπάλου έβγαλε άμυνες και βοήθησε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω κίνδυνοι.

Κεντρικό μπακΑντέρ Μουρίγιο-ΑΕΚ
Μπορεί να έλειπε ο παρτενέρ του (Καταλά) από την άμυνα όμως ο Ισπανός αποφάσισε να παίξει και γι αυτόν. Εξαιρετικός στα καθήκοντα καθάρισε τις φάσεις και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες είτε στον αέρα, είτε στο έδαφος αποτρέποντας καταστάσεις μπροστά στην εστία της ομάδας του.

Δεξί μπακ Τόνι Λόπες-ΑΕΚ
Ο Πορτογάλος το χρωστούσε και στον εαυτό του αυτήν την εμφάνιση. Μας θύμισε τον Λόπες που ξέραμε με τον δυναμισμό του αλλά και την σπιρτάδα στην αντεπίθεση. Εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μέσος Τομ Νταέμεν-Άρης
Ντεμπούτο με γκολ για τον Ολλανδό μέσο. Όχι απλά σκόραρε αλλά είχε και συνεισφορά στα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του. Δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μέσος Λούις Μοράν-Ερμής
Ο Ισπανός αν και αγωνίζεται στα άκρα συνήθως λόγω συμφόρησης δεν μπορεί να μην τον αναφέρουμε. Έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας της Αραδίππου.

Δεξί εξτρέμΓκαστόν Σανγκόι-Απόλλων
Δύο γκολ και μια ασσίστ στο καρνέ αυτήν την εβδομάδα. Ο Αργεντινός είναι ο απόλυτος σταρ των κυανόλευκων και δείχνει γιατί θεωρείται η κορυφαία μετεγγραφή της φετινής χρονιάς.

Αριστερό εξτρέμ Ραφαήλ Λεντέσμα-Εθνικός Άχνας
Ο βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Κύπρο και έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του. σε ένα παιχνίδι που είχε και κακή απόδοση ο Λεντέσμα βοήθησε τα μέγιστα για την νίκη.

Επιθετικός Ορλάντο Σα-ΑΕΛ
Ο Πορτογάλος πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε στα 13. Με την απόδοση του βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί την ομάδα του.
Επιθετικός Μίχαι Ντίνα-Άρης
Ο Ρουμάνος αναγεννήθηκε στον Άρη και άρχισε να βλέπει δίχτυα. Σημείωσε δύο γκολ στην νίκη της ομάδας του και στον Άρη αισθάνονται σιγουριά με τον επιθετικό τους για την συνέχεια.

Στον πάγκο οι: Νέγκρι, Ταχπατζούμι, Σκοπελίτης, Σαμάρας, Μπεμπά, Οχένε, Παπουλλής, Κυπριανού, Σίλας.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου