Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Ο Οριόλ, οι επιστροφές και η δικαστική

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε την τρίτη της μετεγγραφή αποκτώντας τον Έντου Οριόλ. Απομένει η ανακοίνωση και από την επίσημη ΑΕΛ για τον Ισπανό. Καταστρώνει πλάνα νίκης ο Πέτεφ. Επιστρέφου Σακέτι και Νικολάου. Αγωνία για παραπομπή Σα στην δικαστική.

Επιστρέφει η μεσαία γραμμή
Όταν έχει στην διάθεση σου ένα (Μπεμπέ) από τους βασικούς τέσσερις χαφ, τότε χαίρεσαι με την επιστροφή Νικολάου και Σακέτι. Ο Ντεντέ με την προσθήκη Πότοκαρ αναμένεται να επανέλθει στην μεσαία γραμμή και αν χρειαστεί ξέρει τον δρόμο να αγωνιστεί στο κέντρο άμυνας. Ο αρχηγός της ομάδας και ο Αργεντινός είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ισπανική ενίσχυση
Μια αγορά σπάνια για την ΑΕΛ, προτίμησε για την μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός Οριόλ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αφού χτες υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ μέχρι το 2016. Ο Οριόλ θα βρει και τον συμπατριώτη του Ρομέρο στην ομάδα της ΑΕΛ ενώ η λεμεσιανή ομάδα δεν μας έχει συνηθίσει να παίρνει συχνά παίκτες από την ισπανική αγορά. Ο Έντου Οριόλ αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή αλλά και στις πτέρυγες. Μάλλον είναι και η τελευταία κίνηση της ομάδας για αυτήν την περίοδο.

Κέρδισε ένα δικό της ποδοσφαιριστή
Αν μεταφράσουμε τις δηλώσεις των παραγόντων της ΑΕΛ, ο Οριολ ίσως να είναι και η τελευταία κίνηση για την περίοδο αυτή. Η ΑΕΛ ενισχύθηκε σε καίριες θέσεις όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο Καλουντέροβιτς ήδη έδωσε τα πρώτα δείγματα ενώ ο Πότοκαρ αναμένεται να ντεμπουτάρει με Ομόνοια. Για τον Οριόλ θα εξαρτηθεί πότε θα έρθει το πιστοποιητικό εγγραφής του.

Η… τέταρτη μετεγγραφή της ΑΕΛ είναι ο Κάρλος Οχένε. Ο Γκανέζος σαφώς αναγεννημένος και βελτιωμένος δίνει στην ομάδα του μια ακόμα επιλογή στα χαφ. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα έτσι με ένα καλό Οχένε η ΑΕΛ θα έχει κερδίσει μια διπλή της μετεγγραφή.

Έρχεται πληγωμένη
Η Ομόνοια αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας. Οι πράσινοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό τους καθιστά πιο επικίνδυνους. Ο προπονητής της ΑΕΛ προσανατολίζεται για το πλάνο και μελετάει τον αντίπαλο της ομάδας για να μπορέσει να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι κάτι άλλο παρά η νίκη.

Αύριο η δικαστική
Ο Ορλάντο Σα παραπέμφθηκε στην δικαστική και αύριο η ΑΕΛ θα μάθει την τιμωρία του.. Στην ομάδα έχουν ετοιμάσει υπερασπιστική γραμμή και θα την παρουσιάσουν αύριο. Στο ενδεχόμενο τιμωρίας του Σα η ΑΕΛ θα τον στερηθεί αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ομόνοια.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου