Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δημοπρατεί την παρθενιά της για τρίτη φορά! – Δίνει παράταση για έναν Άραβα – Διαβάστε τι «μεγαλεία» της προσφέρει…

Έχουν περάσει σχεδόν 15 μήνες από τότε που ένας Ιάπωνας επιχειρηματίας προσέφερε 780.000 δολάρια στη Βραζιλιάνα φοιτήτρια που δημοπρατεί την παρθενιά της διαδικτυακά.

Η συμφωνία όμως δεν έκλεισε ποτέ, οπότε η 23χρονη φοιτήτρια είπε να κάνει μία τρίτη προσπάθεια, αυτή τη φορά μέσω του σάιτ που η ίδια δημιούργησε, το VriginsWanted2.com. Η τελευταία δημοπρασία, που θα έληγε στις 12 Δεκεμβρίου, πήρε τελικά παράταση μέχρι της 12 Φεβρουαρίου.

Αυτό όχι επειδή δε δεχόταν προσφορές. Η ίδια ισχυρίζεται μάλιστα ότι δέχτηκε προσφορά ύψους 440.000 δολαρίων, αλλά ότι έδωσε αυτήν την παράταση επειδή δέχτηκε μία άλλου είδους πρόταση. Πρόταση γάμου, αυτήν τη φορά.

“Αποφάσισα να συνεχίσω επειδή δέχτηκα πρόταση από έναν Άραβα δισεκατομμυριούχο και τη σκέφτομαι, αφού αυτή η πρόταση περιλαμβάνει και γάμο. Έτσι λοιπόν επειδή εδώ είναι καλοκαίρι τώρα και γίνονται πολλά πάρτι, είπα να δώσω μία παράταση ώστε να σκεφτώ όλες τις παραμέτρους” δήλωσε η Καταρίνα σε αμερικανικό έντυπο.

Η κοπέλα, που συνομιλεί με τον υποψήφιο γαμπρό μόνο μέσω skype, λέει ότι πρόκειται για ένα “προοδευτικό Μουσουλμάνο”.

“Το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρει πώς να μιλάει σε μια γυναίκα” λέει η κοπέλα και συνεχίζει,

“Φαίνεται πως είναι ρομαντικός. Μιλάει 11 γλώσσες. Είναι μεταξύ 35 και 40 χρονών. Είναι πολύ όμορφος και έξυπνος άνδρας. Το σπίτι του φαίνεται πολύ ωραίο μέσα από την κάμερα...”.

Πηγή: Newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου