Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πρόταση στον Γιάννη Χριστόπουλο

Σε επαφή με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ομόνοια με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι η Ομόνοια έχει απευθύνει προς αυτόν, συγκεκριμένη πρόταση. Ο εν λόγω προπονητής, ως γνωστό, περιλαμβάνεται στη μικρή λίστα των προπονητών που ενδιαφέρουν την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1972, στην Καλαμάτα. Εργάστηκε στις Ακαδημίες τηςΚαλαμάτας, στον Πανιώνιο ως βοηθός προπονητής (2010-11), στον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη χρονιά, επίσης ως βοηθός και τη χρονιά 2012-13 ανέλαβε την ομάδα ως πρώτος προπονητής οδηγώντας τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Ο ΠΑΣ κέρδισε τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λινγκ, αλλά στερήθηκε αυτό το δικαίωμα, γιατί δεν αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Τον περασμένο Ιούνιο ο Γιάννης Χριστόπουλος υπέγραψε στην Ουκρανική Ταβρίγια Σιμφερόπολ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο μερών.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου