Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα η 38χρονη που απέβαλε σε τουαλέτα! Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση στο νεογνό

Φως στην υπόθεση εντοπισμού νεκρού νεογνού στο χωριό Αμίαντος, αναμένεται να δείξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις τις οποίες αναμένεται να διενεργήσει αργότερα σήμερα η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
Από τις εξειδικευμένες εξετάσεις αναμένεται να διαφανεί κατά πόσο το νεογνό είχε γεννηθεί ζωντανό από την 38χρονη μητέρα ή νεκρό.

Το μεσημέρι θα διαπιστωθεί κατά πόσο το οκτώ μηνών νεογνό, που εντοπίστηκε χθες σε χωράφι δίπλα από σωλήνα αποχέτευσης, γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή αναμένεται να διαπιστωθούν και τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

Χθες γύρω στις τρείς το μεσημέρι 38χρονη ,μεταφέρθηκε από την οικία της στον Αμίαντο, με ασθενοφόρο του νοσοκομείου Κυπερούντας, στο Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από αιμορραγία.

Όταν εξετάστηκε από της θεράποντες ιατρούς διαπιστώθηκε ότι η 38χρονη που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν κυοφορούσε πλέον.

Όπως ισχυρίστηκε η 38χρονη μητέρα, στους ιατρούς ,ενώ επισκέφθηκε την τουαλέτα στην οικία της , η οποία βρίσκεται έξω στην αυλή, ένιωσε ότι είχε αποβάλει το μωρό της, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το νοσοκομείο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία μετέβη στην οικία της 38χρονης για να ψάξει για το 8μηνο κοριτσάκι. Κατά τις έρευνες το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε σε παρακείμενο χωράφι, νότια του αποχωρητηρίου που χρησιμοποίησε η 38χρονη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο σωλήνας αποχέτευσης του αποχωρητηρίου οδηγεί στο εν λόγω χωράφι που εντοπίστηκε το νεογνό.

Αργότερα το νεκρό νεογνό που εντοπίστηκε στο χωράφι, καθώς και ο πλακούντας που εντοπίστηκε στην οικία , μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η 38χρονη μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, η ίδια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική πτέρυγα, του νοσοκομείου Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστικό: Μητέρα Απέβαλε Το Έμβρυο Που Κυοφορούσε Μέσα Στην Τουαλέτα

Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου