Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Κοντίδη για τη νέα Παγκόσμια επιτυχία του

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τον Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα Παύλο Κοντίδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser Standard ανδρών 2013, που έγινε στο Ομάν, και του εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ανακοίνωση του ΚΟΑ αναφέρει ότι ο Κύπριος Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα Παύλος Κοντίδης χάρισε ακόμη μια διεθνή επιτυχία στον κυπριακό αθλητισμό, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

«Ο Παύλος Κοντίδης σε μια νέα επίδειξη σταθερότητας, αγωνιστικής συνέπειας και θαυμαστής αυτοσυγκέντρωσης, πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser Standard ανδρών 2013, που έγινε στο Ομάν και υπενθύμισε με έμφαση την περίοπτη θέση που κατέχει στο χώρο της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας», προσθέτει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ο οποίος συγχαίρει θερμά τον Παύλο Κοντίδη για τη νέα του διεθνή επιτυχία, που καταξιώνει τον ίδιο στην κορυφή της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας, αλλά προβάλλει συνάμα και τον κυπριακό αθλητισμό και την Κύπρο στον Διεθνή αθλητικό χώρο.

Αναφέρει, επίσης, ότι στηρίζει και υποστηρίζει τις αγωνιστικές προσπάθειες του Παύλου Κοντίδη, «που επιχορηγείται από τον Οργανισμό, μέσα από τους τακτικούς προϋπολογισμούς της Ομοσπονδίας, καθώς και από το Σχέδιο Υψηλής Επίδοσης».

Τέλος, ο ΚΟΑ εύχεται στον Παύλο Κοντίδη ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ενώ συγχαίρει θερμά και την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον προπονητή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου