Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Όλε για χίλιους συν ένα λόγους...

Προηγήθηκαν πάρα πολλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην Ανόρθωση. Η τραγική εμφάνιση από την ΑΕΛ έφερε μουρμούρα, η πίεση μεγάλωσε, η διοίκηση τράβηξε το αυτί των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και αυτοί με τη σειρά τους υποσχέθηκαν βελτίωση, καλή μπάλα και τρίποντο.

Φυσικά όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο. Η Ανόρθωση φιλοξενεί την ΑΕΚστις 15:00 στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κρίσιμο για ένα σωρό λόγους.

Πέραν από το γιατρικό που ψάχνει εδώ και καιρό η Ανόρθωση, μια πιθανή νίκη στο σημερινό ματς θα δώσει στην Ανόρθωση την δυνατότητα να μειώσει στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Ο Ζόρζε Κόστα που ξέρει ότι τα περιθώρια στενεύουν αναμένεται να παρατάξει τον Βέγκα στο τέρμα, τους Άντιτς, Παβίσεβιτς, Ζόρζε, Αβραάμ ή Θεοδώρου στην άμυνα, Αλέξα, Μάκο και Γκριγκαλασβίλι στη μεσαία γραμμή και τους Φοφανά, Κάλβο και Κολαούτι στην επίθεση.

Κόσμος θα υπάρχει αρκετός στο γήπεδο αλλά όχι όπως συνήθως σε τέτοια παιχνίδια. Το σύνολο του Ζόρζε Κόστα απογοήτευσε αρκετό κόσμο και θα πρέπει να παίξει καλή μπάλα για να τους γυρίσει πίσω.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου