Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στη Ρόδο μεταβαίνουν oι συγγενείς της άτυχης Κύπριας που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Εξακολουθεί να αγνοείται ο σύζυγος της

Στην Ρόδο μεταβαίνουν σήμερα από τη Λεμεσό οι συγγενείς της 56χρονης γυναίκας κυπριακής καταγωγής, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Ρόδο, που επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του νησιού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κυπριακού ΥΠΕΞ, η Καλλιόπη Παναγιώτου μόνιμη κάτοικος Ρόδου από το 1981 μαζί με την αδελφή της, ήταν ιδρυτικό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου. Ο Ελλαδίτης σύζυγός της ο οποίος παρασύρθηκε επίσης από το χείμαρο, αγνοείται.

Στο μεταξύ δυνάμεις του ελληνικού στρατού, κλήθηκαν να συνδράμουν στο έργο των σωστικών συνεργείων στη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των τοπικών αρχών έχουν διατεθεί 8 καταδρομείς, 50 στρατιώτες της στρατιωτικής διοίκησης Ρόδου, 1 εκσκαφέας και 1 φορτωτής.

Σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με το δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά και τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Ιωάννη Μαχαιρίδη.

- Source: http://www.tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ρόδος: Ανείπωτη Τραγωδία Με Δύο Νεκρές Γυναίκες - Η Μια Είναι Κύπρια - Αγνοείται Καθηγητής Που Παρασύρθηκε Από Τα Ορμητικά Νερά - Δείτε Τις Εικόνες Αποκάλυψης!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου