Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Θρύλε που το πας;

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΑΠΟΕΛ για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στους 5 βαθμούς

. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πέταξαν στα σκουπίδια δυο βαθμούς και σταθεροποιήθηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Βγήκαν στην επιφάνεια για ακόμη ένα παιχνίδι οι τρανταχτές αδυναμίες που έχει ο ΑΠΟΕΛ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Παρ’ όλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη όμως ακόμα και η τύχη ήταν εναντίον τους αφού σε δυο περιπτώσεις, στο 2ο και στο 93ο λεπτό η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε ως στόχο να πετύχει συνεχόμενες νίκες μέχρι και το ντέρμπυ με την Ομόνοια όμως από το 1ο κιόλας παιχνίδι είχε απώλειες.

Όλοι πίστευαν ότι ο ΑΠΟΕΛ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παρουσιαζόταν βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχε η ψευδαίσθηση ότι θα διορθώνονταν όλα τα προβλήματα. Όμως θα πρέπει να θυμηθούμε ποιες ομάδες νίκησε ο ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν μια Αλκή που παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα και μια Μπορντό ή οποία είναι του ύψους και του βάθους και βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δώνης στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα άφησε αιχμές για κάποιους ποδοσφαιριστές του που δεν κατανοεί τη συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο. Ο Ελλαδίτης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Τόνισε ότι το επίπεδο είναι χαμηλό στην ομάδα και θα συνεχίσουν μόνο όσοι μπορούν. Με αυτή την τοποθέτηση του προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ακολουθεί το κρίσιμο με τη Μακάμπι στο ΓΣΠ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι με τη Δόξα και αφοσιωθούν στον αγώνα της Πέμπτης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα και με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στους Ισραηλίτες.

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου