Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ληστές μπούκαραν σε σπίτι συνταξιούχων και τους απείλησαν με μαχαίρι

Αντιμέτωπο με δύο κουκουλοφόρους ληστές ήρθε στις 3 τα χαράματα ζεύγος 62 χρόνων στη Λάρνακα. Ενώ κοιμόντουσαν άγνωστοι εισήλθαν εντός της οικίας τους και αφού τους πρόταξαν μαχαίρι, απαίτησαν χρήματα και χρυσαφικά τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Το ζευγάρι των συνταξιούχων την ώρα που οι δύο άγνωστοι ληστές εισήλθαν στο σπίτι του στη Λάρνακα κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του. Ωστόσο, το ζευγάρι ξύπνησε από θορύβους που άκουσε για να έρθει αντιμέτωπο με τους δύο κουκουλοφόρους ληστές του οι οποίοι απαίτησαν απ’ αυτό, υπό την απειλή μαχαιριού το κλειδί του χρηματοκιβωτίου το οποίο βρισκόταν σε εμφανές σημείο του σπιτιού.

Όταν το ζευγάρι αρνήθηκε τότε οι ληστές αφού τους χτύπησαν και τους έδεσαν με γραβάτες στην άκρη του κρεβατιού, συνέχισαν να απαιτούν χρήματα και χρυσαφικά, ώσπου και κατάφεραν να αποσπάσουν 200 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά άγνωστης αξίας και στη συνέχεια να εξαφανιστούν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στην περιοχή όπου απέκλεισε την σκηνή. Γίνονται εξετάσεις εντός του σπιτιού και αναμένεται να παραληφθούν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Οι διαρρήκτες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα με κουκούλες κι έφεραν γάντια.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου