Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Απόπειρα ληστείας στη Λακατάμια

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λακατάμια, έξω από την οικία ιδιοκτήτη περιπτέρου, ο οποίος τραυματίσθηκε από το δράστη ελαφρά στα πόδια και στο κεφάλι.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου Αρχηγείου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από 64ετή ιδιοκτήτη περιπτέρου της Λευκωσίας ότι, στις 07:45 το βράδυ και ενώ είχε φθάσει από το περίπτερο στην οικία του στη Λακατάμια, άγνωστος άνδρας τού επιτέθηκε, προσπαθώντας με τη χρήση βίας να του αποσπάσει τσαντάκι που κρατούσε και που περιείχε 7.000 ευρώ.

Κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο παραπονούμενος αμύνθηκε και κατάφερε να κρατήσει τα χρήματά του, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε τρέχοντας. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου τραυματίσθηκε στα πόδια και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Από τα στοιχεία που εδόθησαν στην Αστυνομία, ο δράστης της απόπειρας ληστείας περιγράφεται ως άνδρας ύψους 185 εκατοστών του μέτρου περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και κατά το επεισόδιο φορούσε παντελόνι και σακάκι σκούρου χρώματος και έφερε μαύρη κουκούλα στο κεφάλι. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου