Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ: ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Σε μια εποχή όπου οι κοινωνίες μετασχηματίζονται τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά, ο ρόλος που διαδραματίζει ο κλάδος της επικοινωνίας, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός.

Το γεγονός αυτό ώθησε τον Μάρκο Κωμοδρόμο και τον Νικόλα Νικολή, καθηγητή και επίκουρο καθηγητή στο τμήμα επικοινωνιών και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αντίστοιχα, να ενώσουν τις γνώσεις, τις δυνάμεις και την εμπειρία τους, για μια από κοινού συγγραφή βιβλίου, με τίτλο «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων». Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες του τομέα. Διαβάζοντάς το κάποιος, μπορεί να κατανοήσει τις τελευταίες θεωρίες, πρακτικές και τεχνικές επικοινωνίας στις οποίες βασίζονται σήμερα οι εταιρείες. 

Oι «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων» είναι ένα επιστημονικό εγχειρίδιο, το οποίο παρουσιάζει το ρόλο που διαδραματίζουν οι δημόσιες σχέσεις στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, και πώς αυτός ο ρόλος προσαρμόζεται στις σύγχρονες συνθήκες, αφού ο τομέας των δημοσίων σχέσεων και οι παραδοσιακές στρατηγικές επικοινωνίας έχουν επανεξεταστεί και άλλαξαν δραστικά τα τελευταία χρόνια. 
 
Κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνει περιπτωσιακές μελέτες, αναλύσεις, μεθόδους και τακτικές από μεγάλους οργανισμούς της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και συνεντεύξεις με πρωτοπόρα στελέχη της επικοινωνίας και ακαδημαϊκούς από Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο και Μάλτα. Η παρουσίαση του βιβλίου «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων» θα γίνει την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου, στις 19.00 στο CINE STUDIO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. *Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από αυτό το μήνα στο βιβλιοπωλείο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Κύπρο και Ελλάδα, με στόχο να συνδέσει τον κλάδο των δημοσίων σχέσεων της Κύπρου με τους αντίστοιχους άλλων χωρών. Το βιβλίο κυκλοφορεί στην αγγλική γλώσσα και σύντομα και στην ελληνική.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου