Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Έχει ο καιρός γυρίσματα… Άνοδο από βδομάδας η θερμοκρασία

Ψηλή πίεση εγκαθίσταται σταδιακά στην περιοχή.


Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά σε προσήνεμες περιοχές μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σε υπήνεμες περιοχές λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου