Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ρόμα-Ναπολι 2-0 - Ονειρεύονται πρωτάθλημα (video)

Δεν μπορεί πλέον να κρύβεται ο Ρούντι Γκαρσία για την ομάδα του καθώς έχει πετύχει το 8 στα 8 απόψε και η Ρόμαπάει τρένο για το φετινό σκουντέτο.

Στην μάχη με τον δάσκαλο του Ράφα Μπενίτεθ ο Γκαρσία είδε τον Τότι να φεύγει τραυματίας πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Αυτό δεν πτόησε τους Ρωμαίους που αφού πέρασαν ένα διάστημα απραξίας κατάφεραν στο δεύτερο μέρος (αν και έχασαν και τον Ζερβίνιο λόγω τραυματισμού) να πετύχουν την νίκη με τον Βόσνιο Πιάνιτς να σκοράρει από στημένες φάσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις. Η Ρόμα απείλησε πρώτη με τον Ζερβίνιο στο 16΄ και είχε ένα καλό σουτ με τον Στρόουμαν λίγο πριν το ημίχρονο. Από την άλλη η Νάπολι είχε δυο κλασσικές ευκαιρίες με τον Πάντσεφ στο 35΄ λεπτό να μην μπορεί να νικήσει τον Ντα Σάντις σε τετ-α-τετ και τον να έχει δοκάρι λίγο μετά. Η Ρόμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς.

Η Ρόμα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Ναπολιτάνοι είχαν και πάλι δοκάρι, κατάφεραν στο 71΄ λεπτό να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Πιάνιτς και πάλι, από το σημείο του πέναλτι, ενώ ταυτόχρονα οΚαναβάρο δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Έτσι το έργο για την Ρόμα έγινε ακόμα πιο εύκολο και βλέπει ότι οι αντίπαλοι της απομακρύνονται ο ένας μετά τον άλλο





Source : http://www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου