Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΕΦΑ - Ορισμοί παρατηρητών μας σε διεθνείς αγώνες

Παρατηρητές μας ορίστηκαν σε διεθνείς αγώνες των Πρωταθλημάτων της UEFA.

Αναλυτικά οι ορισμοί για τους επόμενους αγώνες:

*Ο Α’ Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση μεταξύ της Φράιμπουργκ με την Εστορίλ Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου στο Στάδιο «SC Freiburg».

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον όγδοο όμιλο του Europa League μαζί με την Σεβίλλη και την Σλόβαν Λίπερετς.

*Ο κ. Κώστας Καπιτανής ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Τότεναμ - Σέριφ Μολδαβίας που θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον ενδέκατο όμιλο του Europa League μαζί με την Τρόμσο και την Αντζί.

Ο κ. Καπιτανής ορίστηκε επίσης παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής ζώνης μεταξύ Λουξεμβούργου – Ρωσίας, που θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο.

*Ο κ. Μιχάλης Αργυρού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΑΖ - FC Shakhter Karagandy Καζακστάν που θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου στην Ολλανδία.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον ενδέκατο όμιλο του Europa League μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Μακάμπι Χάιφα.

Ο κ. Αργυρού ορίστηκε επίσης παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 μεταξύ Ισπανίας – Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου στην πόλη Cartagena.

*Ο κ. Χριστάκης Σκαπούλλης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ζενίτ – Πόρτο που θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο του Champions League μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Μακάμπι Χάιφα.

Ο κ. Σκαπούλλης ορίστηκε επίσης παρατηρητής διαιτησίας σε όμιλο πρόκρισης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 που θα φιλοξενηθεί στο Βέλγιο μεταξύ 10-15 Οκτωβρίου.

Στον ίδιο όμιλο εκτός από το Βέλγιο συμμετέχουν Γαλλία, Βόρειος Ιρλανδία και Ισλανδία.

*Ο κ. Άδωνις Προκοπίου ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση Μίλαν - Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Μιλάνο.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον όγδοο όμιλο του Champions League μαζί με τον Άγιαξ και την Σέλτικ.

*Ο κ. Γιώργος Φαντάρος ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση Πολωνία – Σουηδία που θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στην Κρακοβία.

Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 μαζί με την Τουρκία, την Ελλάδα και τη Μάλτα.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου