Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Φίλοι, φίλοι, αλλά οι δουλειές είναι άλλο… Στα δικαστήρια Δημήτρης Χριστόφιας και Μιλτιάδης Νεοφύτου

Πέραν των 600 χιλιάδων ευρώ διεκδικεί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», η εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου, από τον Δημήτρη Χριστόφια, για κατασκευαστικές εργασίες ανακαίνισης στην οικία του τέως Προέδρου στην Έγκωμη και την ανακαίνιση του εξοχικού του στο Κελλάκι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν και η αγωγή δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη στο δικαστήριο, αφού δεν κατέστη δυνατόν να διευθετηθεί η διαφορά τους με εξωδικαστικό συμβιβασμό, η εταιρεία Miltiades Neophytou C.E.E&D, διεκδικεί 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ ήδη της έχουν καταβληθεί από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, 286 χιλιάδες ευρώ.

Άλλα λέει και το πόθεν έσχες
Στο πόθεν έσχες του Δημήτρη Χριστόφια, το κόστος των εργασιών που αναφέρει ο ίδιος με τη δήλωση του, δεν ξεπερνά τις 400 χιλιάδες ευρώ και για τα δύο ακίνητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναλύεται, από τον κύριο Χριστόφια, δαπάνησε 350 χιλιάδες ευρώ για βελτιώσεις στο διαμέρισμα του στην Εγκωμη και 50 χιλιάδες ευρώ για την εξοχική του κατοικία, ενώ δηλώνει ότι οφείλει ακόμη 200.000 ευρώ στην εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, το κόστος των βελτιώσεων στα δύο ακίνητα όμως, αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου