Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αναστασιάδης: Να γίνει η αρχή για ανάπτυξη σχέσεων με το Κουβέιτ

Το βιβλίο επισκεπτών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ υπέγραψε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μετέβη το πρωί στο οίκημα του Επιμελητηρίου, όπου έτυχε υποδοχής από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ali Mohammed Thunayan Al-Ghanim.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών πριν την έναρξη των εργασιών του επιχειρηματικού φόρουμ που διοργανώνουν από κοινού το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο οποίο συμμετέχει και μεγάλη αντιπροσωπεία Κυπρίων επιχειρηματιών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε στο βιβλίο: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ για τη διοργάνωση του σημερινού επιχειρηματικού φόρουμ και για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην κυπριακή αντιπροσωπεία".

"Είμαι βέβαιος", πρόσθεσε, "ότι η επίσημη μου επίσκεψη στο Κράτος του Κουβέιτ, περιλαμβανομένου και του σημερινού επιχειρηματικού φόρουμ – με τη συμμετοχή μεγάλης αντιπροσωπείας Κυπρίων επιχειρηματιών – θα αποτελέσει την έναρξη για την περαιτέρω και σταθερή ανάπτυξη των σχέσεων μας, ιδιαίτερα των εμπορικών και βιομηχανικών μας σχέσεων".

"Εκφράζω τις καλύτερες μου ευχές στον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου για καλή υγεία και ευημερία όπως και για ουσιαστική συνεργασία με τους Κύπριους ομόλογούς τους», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Source : http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου