Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Air Jordan: Αέρινος έφηβος (video)

Αν και πενηντάρισε, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει αποβάλει από μέσα του το... παιδί.


Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών παίζει ένας εναντίον ενός με ένα 10χρονο παιδί και στο τέλος καρφώνει! O αέρινος Μάικλ στα 50 χρόνια του δείχνει σε άριστη κατάσταση.

Προτού καρφώσει την μπάλα στο καλάθι (!), μια εικόνα που πριν από δύο ημέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου, ο αγέραστος "Air" έκανε πλάκα μ' ένα από τα παιδιά που μετέχουν στο ετήσιο καλοκαιρινό καμπ που φέρει το όνομά του ("Michael Jordan Flight School basketball camp").

Όντας σε θέση άμυνας ο πιτσιρικάς προσπάθησε με κάθε τρόπο να του πάρει την μπάλα, ο Τζόρνταν ωστόσο όχι μόνο δεν τον άφησε αλλά τον κορόιδεψε δύο φορές σε μια άκρως χιουμοριστική σκηνή.

Η στάση του σώματος, η κίνηση και το πάτημα αποδεικνύουν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται για τον 50χρονο Μάικλ Τζόρνταν. Τα παιδιά ακόμη τον λατρεύουν, οι μεγαλύτεροι τον λησμονούν και το αμερικάνικο σύστημα του αθλήματος, προσπαθεί να είναι πάντα στην επικαιρότητα, προκειμένου να εμπνέει τους πιτσιρικάδες που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να γίνουν σταρ του ΝΒΑ.



Πηγή: http://www.balla.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου